Els treballadors i treballadores de Total Petrochemicals al Prat de Llobregat han convocat vaga total

Economia.

En el centre de Total Petrochemicals del Prat de Llobregat treballen 63 persones que es dediquen a la fabricació de poliestirè.
En el centre de Total Petrochemicals del Prat de Llobregat treballen 63 persones que es dediquen a la fabricació de poliestirè.

Segons informa CCOO, el proper dijous 30 de maig, els treballadors i treballadores de Total Petrochemicals, al Prat de Llobregat, han convocat vaga en resposta a l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) presentat per l’empresa, que suposa el tancament de la mateixa i el trasllat de la producció a les dues plantes que té la multinacional a França.

Coincidint amb la jornada de vaga, els treballadors/es realitzaran dues concentracions a Barcelona el mateix dijous. La primera serà de 10 a 11 hores al Consolat General de França (Ronda Universitat, 22 bis) i la segona de 12 a 13 hores a la Cambra de Comerç de França (Passeig de Gràcia, 2).

CCOO pretén amb aquestes accions, “cridar l’atenció de l’opinió pública per la injusta decisió de l’empresa, que malgrat que la planta del Prat de Llobregat sigui rendible, ha decidit deslocalitzar la producció a França.”

Des del sindicat insisteixen, “en buscar una solució que no passi per la destrucció de 63 llocs de treball i per a això farà servir les eines necessàries per a evitar-ho.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article