Oberta la inscripció a la 10a edició del Premi Literari Delta, Concurs de Narrativa escrita per dones on participen 16 municipis del Baix Llobregat

Cultura.

Arxiu: El Premi literari Delta es consolida.
Arxiu: El Premi literari Delta es consolida.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, i els ajuntaments d’Abrera, Begues, Castelldefels, Corbera, El Prat, Esplugues, Gavà, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles i Viladecans amb la col•laboració de les biblioteques municipals i amb el suport del Consell de les Dones del Baix Llobregat i de la Diputació de Barcelona, convoquen la 10a Edició.

El tema de les obres és lliure i poden ser escrites en català o en castellà. Cada autora podrà presentar només una obra. Les obres han d'estar escrites incorporant la perspectiva de gènere i es recomana l’ús de llenguatge inclusiu.

Es valoraran les obres que posin en valor la visibilitat de les dones en la societat actual o en el decurs de la història de la humanitat. Les obres han de ser originals, inèdites i no premiades en altres concursos.

Les obres només poden contenir text. Les obres s’han de presentar en suport informàtic (llapis de memòria) i una única còpia en paper. Han de tenir una extensió de 80 a 200 pàgines, escrites en DIN A4 i cada pàgina ha de tenir 32 línies, lletra Arial 12 i interlineat d’1,5. La còpia de l’obra, així com el suport informàtic (llapis de memòria), s’han de presentar presencialment o per correu administratiu, al Registre General del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Parc Torreblanca, CN-340, 08980, Sant Feliu de Llobregat dins d’un sobre tancat i sense nom.

Dins del sobre, n’hi haurà un altre (la plica) amb les dades personals (fotocòpia del DNI, telèfon de contacte, adreça de correu electrònic, lloc de residència i títol de l’obra).

Tant al llapis de memòria com en tots els sobres hi ha de constar el títol de l’obra i el text: PREMI DELTA 2019-2020. El termini de presentació s’iniciarà a partir de la publicació d’aquestes bases i finalitzarà, improrrogablement, a les 14.00 hores del divendres 20 de setembre de 2019.

El veredicte es farà públic en l’acte de lliurament dels premis, que se celebrarà el dimecres 4 de desembre de 2019 al Consell Comarcal del Baix Llobregat.

L’autora premiada haurà de comparèixer obligatòriament a l’acte o bé designar algun/a representant que tingui coneixement profund de la seva obra i en pugui participar activament, la informació ampliada es pot consultar en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article