ERC Viladecans assegura que els seus 5 regidors tenen “un projecte a mig termini i sabem que anem pel millor dels camins possible”

Política.

Són els millors resultats obtinguts per ERC en uns comicis locals des de la transició.
Són els millors resultats obtinguts per ERC en uns comicis locals des de la transició.

Els republicans amb 5.216 vots duplica els suports respecte a les anteriors eleccions municipals de 2015 convertint-se en la segona força més votada (només per darrere del PSC) amb 5 regidors, dos més que en l'anterior mandat.

ERC Viladecans es felicita per l’augment de la participació (gairebé del 60%) respecte al 2015 (54%), malgrat hagi estat quatre punts inferior a la mitjana catalana. També valora especialment haver pujat de tercera a segona força al consistori per davant del grup de Ciutadans (4 regidors).

Els republicans asseguren que, “veiem recompensada així la feina feta al Ple en els darrers quatre anys on hem liderat la tasca d’oposició a l’equip de govern i han marcat bona part de l’agenda política municipal.” Esquerra felicita al PSC i Carles Ruiz pels resultats obtinguts que li permetran governar amb majoria absoluta (13 regidors).

ERC també constata, “el caràcter progressista del nou Ple municipal amb l’entrada de Podemos (2 regidors) i la regidora de Viladecans en Comú que ha mantingut l'acta (l'entorn d'Iniciativa perd un regidor respecte 2015).” Diuen que, “Cs es converteix en l’única força de la dreta i queden fora del consistori PP i VOX, una de les principals amenaces de la jornada electoral.”

La cap de llista dels republicans, Bàrbara Lligadas, s’ha mostrat satisfeta pels resultats: “volem agrair molt especialment a les més de 5.200 veïnes i veïns que ens han fet confiança aquest diumenge per a activar Viladecans. Sentim un gran orgull i treballarem de valent durant el proper mandat per a ser dignes portadors de la responsabilitat que ens han dipositat”.

Lligadas ha posat en valor la campanya d'ERC Viladecans: “hem fet una campanya molt propera, de boca a orella, d'estar al carrer i a les xarxes socials explicant les nostres propostes per a solucionar els problemes reals de la gent.

Continuava, “hem escoltat els veïns i les entitats per a redactar un programa electoral honest i ambiciós, sense fer volar coloms i apostant per un model de ciutat clar, on tothom es pugui reconèixer i posi en valor la diversitat de persones que avui configuren la ciutat”.

I ha conclòs: “el projecte d'ERC per a Viladecans és a mig termini i ara sabem que anem pel millor dels camins possible”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article