La prolífica Cova de San Sadurní de Begues farà portes obertes aquest diumenge

Cultura.

Una imatge d’ arxiu de l’ interior de Can Sadurní.
Una imatge d’ arxiu de l’ interior de Can Sadurní.

El CIPAG participarà aquest any en la celebració del Dia de l'Associacionisme Cultural amb una jornada de portes obertes a la cova de Can Sadurní diumenge, 2 de juny, i amb dues visites guiades gratuïtes al Ferret, l'itinerari del carst, diumenge següent, 9 de juny.

Diumenge vinent, el jaciment prehistòric beguetà es podrà visitar entre les 10 i les 13 h. A més, entre aquestes hores el CIPAG ha organitzat quatre visites guiades també gratuïtes: una cada hora i per a un màxim de 20 persones. Per aquest motiu cal reservar plaça al correu electrònic covacansadurni@gmail.com 

Pel que fa a l'itinerari del carst (foto), el CIPAG ha organitzat dos torns (a les 10 i a les 10.30 h) per a un màxim de 30 persones. Igual que amb la cova de Can Sadurní, cal reservar plaça al mateix correu electrònic.

El 27 de maig de 2014, la Generalitat de Catalunya va declarar el 4 de juny Dia de l'Associacionisme Cultural per realçar el pes i la força de l'associacionisme cultural català.

Aquest 2019, entre l'1 i el 10 de juny equipaments culturals d'associacions i entitats d'arreu del país organitzaran jornades de portes obertes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article