Sant Feliu acull aquest dissabte la trobada de la Federació de Diables del Baix Llobregat

Cultura.

Foto Facebook de la colla amfitriona en una de les seves actuacions.
Foto Facebook de la colla amfitriona en una de les seves actuacions.

Participaran 12 colles infantils i 14 formades per adults, destacar que enguany la colla amfitriona, els Diables Rojos celebren el seu 30è aniversari.

El proper dissabte 1 de juny, coincidint amb el VI Concurs de Percussió dels Diables Rojos, i també per celebrar el 30è Aniversari dels Diables Rojos, la colla dels Rojos organitza, juntament amb la Federació de Diables del Baix Llobregat, la Trobada de la Federació de Diables del Baix Llobregat.

Per celebrar la festa, les colles infantils convidades faran un correfoc a la Plaça de la Estació a les 20 h. A continuació les colles adultes protagonitzaran un altre correfoc a partir de les 21.30 h a Plaça de la Vila.

La Plaça de la Vila serà també escenari de l'espectacle del Bicorn a les 21 h. Al matí una Tabalada omplirà la Plaça Lluís Company, en el marc d'aquesta espectacular trobada.

A partir de les 17.30 h, els més petits podran gaudir d'activitats d'animació infantil en aquesta mateixa plaça, on també tindran lloc els concerts de Guaiana i de l'Orquestra Tropical a partir de les 23 h

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article