Operatiu especial de trànsit amb motiu de la segona pasqua, serà festiu a 11 municipis del Baix Llobregat

Societat.

El Servei Català de Trànsit demana a tothom i en especial a motoristes i ciclistes màxima precaució en aquests dies d’elevada mobilitat.
El Servei Català de Trànsit demana a tothom i en especial a motoristes i ciclistes màxima precaució en aquests dies d’elevada mobilitat.

L’ AP7 i l’ A2 al seu pas pel Baix Llobregat seran les vies de més afluència, l’ operació sortida començarà avui a les 15:00 fins dissabte a les 15:00 i la de tornada el dilluns entre les 12:00 i les 00.00.

Dilluns és festiu a Barcelona i altres municipis, sobretot de l’àrea metropolitana de Barcelona i es preveu que surtin uns 510.000 vehicles entre les 15.00 h de divendres i les 15.00 h de dissabte.

Uns 1.300 agents dels Mossos d’Esquadra vetllaran durant aquest cap de setmana llarg per la seguretat a les carreteres catalanes i realitzaran controls de drogo-alcoholèmia, distraccions i seguretat passiva, entre d’altres.

A partir d’ avui 7 de juny, a les 15.00 h, es posa en marxa el dispositiu especial amb motiu de la Segona Pasqua, que se celebra el dilluns 10 de juny.

Aquest festiu dona lloc a un cap de setmana llarg de 3 dies. Es tracta d’un festiu local a la ciutat de Barcelona i a molts municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, entre els qual destaquen: Badalona, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, el Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans.

A la sortida, es preveu que les vies més conflictives siguin l’A-2 Sant Joan Despí – Sant Vicenç dels Horts – Abrera, AP-7 sud El Papiol – Martorell, B-23 Molins de Rei – Papiol.

I el retorn, a l’ A-2 Bruc– Esparreguera i Castellbisbal, AP-7 sud Vilafranca del Penedès – Martorell, C-32 sud Sant Pere de Ribes – Sitges i Sant Boi de Llobregat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article