Quasi 1MEUR de la Diputació per garantir la seguretat i salubritat de les platges de la demarcació de Barcelona

Societat.

L’ objectiu és garantir la seguretat i salubritat de les platges
L’ objectiu és garantir la seguretat i salubritat de les platges

A través de la campanya "Cuida les platges i cuida't tu", la Diputació de Barcelona ofereix retolació i banderoles per a la identificació dels llocs de socors i cartells informatius de l'estat de la mar, de la situació meteorològica i de la radiació ultraviolada per informar a les persones usuàries.

També ha repartit para-sols per a la protecció del personal de salvament i socorrisme; i polseres per identificar els infants i facilitar la seva trobada en cas de pèrdua (enguany se'n repartiran 9.000), que es poden sol•licitar en els llocs de socors.

A més, se'ls dona material de sensibilització i educació sobre l'ús responsable d'aquests espais, com ara un desplegable amb informació sobre mesures de protecció solar, de bany segur i de tractament per picada de medusa (25.000 exemplars).

I el conte "Els pirates de la platja", amb una edició de més de 3.000 exemplars que seran repartits als municipis del litoral barceloní amb l'objectiu que els infants de 6 a 10 anys coneguin, de manera lúdica, els riscos que hi ha a la platja i els aprenguin a minimitzar.

Amb aquest lema "Vigila amb el sol solet!", la Diputació de Barcelona reparteix material educatiu per als ajuntaments que ho sol•licitin amb l'objectiu de poder treballar la protecció solar amb infants del cicle inicial de primària, així com tallers de sensibilització que s'ofereixen a municipis de menys de 20.000 habitants.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article