Ensurt majúscul a una escola d’ Abrera per una alerta química a una empresa del costat

Societat.

A conseqüència de l’incident l’escola Platón d’Abrera va decidir confinar-se.
A conseqüència de l’incident l’escola Platón d’Abrera va decidir confinar-se.

Protecció Civil de la Generalitat activava divendres al matí l’Alerta del Pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) per un episodi de males olors i possible toxicitat en una empresa de neteja de cisternes de productes químics a Abrera.

A conseqüència de l’incident s’han produït molèsties a l’escola Platón d’Abrera que s’ha confinat seguint els protocols d’autoprotecció. Segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha desplaçat tres ambulàncies, hi hauria quatre persones afectades per molèsties als ulls, dos alumnes i dos adults.

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat tres dotacions i han revisat les instal•lacions de l’empresa i han confirmat que no hi havia fuita, de les primeres informacions l’olor correspondria a un producte que s’utilitza en la neteja de les cisternes (acrilat d’etil).

Segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha desplaçat tres ambulàncies, les quatre persones afectades per molèsties als ulls, dos alumnes i dos adults, han estat traslladats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

Els Bombers de la Generalitat han revisat les instal•lacions de l’empresa, han confirmat que no hi havia fuita i han retornat als seus parc d’origen.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article