Empresonats dos veïns de l’Hospitalet per un robatori violent a Sant Andreu de la Barca

Societat.

Els arrestats, amb 31 antecedents policials de la mateixa tipologia, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.
Els arrestats, amb 31 antecedents policials de la mateixa tipologia, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Gràcies a les gestions d'investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els agents van aconseguir identificar els dos presumptes autors.

La investigació es va iniciar, el 25 de maig, quan els investigadors van tenir coneixement d'un atracament amb intimidació en una botiga de telefonia del municipi de Sant Andreu de la Barca.

Els autors dels fets, dos persones encaputxades, havien entrat a l'establiment pocs minuts desprès de l'obertura, i havien aconseguit, mitjançant la intimidació, sostreure els diners de la caixa i tots els terminals de telefonia de la caixa forta, valorats en més de 20.000 euros.

Mossos d'Esquadra de Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud i de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el dijous 30 de maig, dos homes de nacionalitat espanyola, de 30 i 36 anys i veïns de l'Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació en un establiment comercial de Sant Andreu de la Barca.

Finalment, el dijous 30 de maig, van ser localitzats i detinguts al municipi de Gavà, en una actuació conjunta de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud i la Unitat d'Investigació de Martorell.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article