Nou impuls a l’ associacionisme juvenil del Baix Llobregat

Societat.

Un instant de la segona trobada que aquesta vegada es va fer al Consell Comarcal.
Un instant de la segona trobada que aquesta vegada es va fer al Consell Comarcal.

El Servei Comarcal de Joventut del Baix Llobregat, va acollir una nova sessió tècnica emmarcada en la campanya “Activem el Pla A(ssociacionisme)”, com a seguiment de la primera, que es va realitzar a Molins de Rei.

Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, que pretén promoure l’associacionisme juvenil per fomentar la co-responsabilitat de les persones joves i implicar-les en els afers col•lectius.

Al llarg de les quatre hores que va durar la sessió, es va aprofundir en el sentit i les característiques de la participació, les implicacions que té l’associacionisme en la joventut (en el present i en el futur) i es van compartir, a més, les tendències generals que mostren les persones joves en les seves trajectòries associatives.

Exposat el marc teòric i reflexiu es va obrir un espai per al treball, tant individual com grupal, a través del qual es van analitzar pràctiques reals desenvolupades per els/les professionals de joventut.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article