Francesc Baltasar primer alcalde democràtic de Sant Feliu rep la medalla de la ciutat i es commemoren 40 anys d’ ajuntaments democràtics

Societat., Política.

Francesc Baltasar és el novè santfeliuenc distingit amb la Medalla de la ciutat.
Francesc Baltasar és el novè santfeliuenc distingit amb la Medalla de la ciutat.

El guardó premia els ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu que contribueixen al progrés moral o material del municipi o al seu prestigi.

L'alcalde en funcions de Sant Feliu, Jordi San José, va obrir l'acte reconeixent tots els regidors de la democràcia i va anomenar els que han mort, que van rebre un aplaudiment. San José va recordar com era Sant Feliu abans i el desig que van tenir els primers ajuntaments de fer que tota la població fos un sol poble en termes socials i urbans.

En el seu parlament, Francesc Baltasar va destacar que ser alcalde ha estat l'experiència més gran i gratificant de la seva vida. Va donar les gràcies a partits, entitats, sindicats, treballadors i ciutadans, entre d'altres col•lectius.

Baltasar va fer un repàs del seu servei i va assegurar que la reobertura del Palau Falguera és del què està més satisfet. El primer alcalde democràtic de la ciutat va afirmar que moltes persones poden fer seva aquesta medalla de la ciutat, i se la va dedicar a totes les persones, especialment a la seva família.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article