Èxit rotund de l’ Aplec de Bruguers una trobada cultural popular que agermana Begues i Castelldefels

Cultura.

El passat 9 de juny, l'ermita de Bruguers va acollir una jornada plena de cant coral, bastons, ball de cintes, gegants, castells...
El passat 9 de juny, l'ermita de Bruguers va acollir una jornada plena de cant coral, bastons, ball de cintes, gegants, castells...

Coincidint amb la celebració de la Segona Pasqua, els ajuntaments de Castelldefels i de Begues van organitzar conjuntament l'Aplec de Bruguers.

Es tracta d'una trobada anual de grups, associacions i entitats de cultura popular catalana d'ambdues ciutats. Enguany l'Aplec es va celebrar el passat diumenge 9 de juny a l'Ermita de Bruguers.

Durant tot el dia es van celebrar diferents activitats: missa solemne, acompanyada per la Coral Margalló, la Coral Montau de Begues i les corals Marinada, Ventijol i Germanor de Castelldefels van coprotagonitzar un concert coral.

Danses, balls tradicionals i actuació castellera amb la Colla gegantera de Castelldefels, Colla de Gegants de Begues , Ball de panderetes, Ball de cintes, ball de gitanes, Colla Jove de Bastoners, Colla infantil de Bastoners, Grallers de Toc de vent.

Castellers de Castelldefels, Colla castellera Els Encantats de Begues i Grallers de Torrelles. També hi va haver dinar de germanor, una botifarrada amb mongetes per als participants, i ballada de sardanes amb la Cobla Baix Llobregat, i la coordinació del Grup Sardanista de Castelldefels.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article