Molins de Rei reconeix als millors esportistes de la temporada

Societat.

Un any més, les entitats esportives han coincidit al patí de Ca n’Ametller.
Un any més, les entitats esportives han coincidit al patí de Ca n’Ametller.

Des de fa anys les gairebé trenta entitats esportives de Molins de Rei tanquen la temporada en un acte conjunt d’homenatge als seus esportistes organitzat per l’Ajuntament al pati de Ca n’Ametller.

Un cop més, el protagonisme va ser pels equips i pels esportistes proposats per les mateixes entitats, que van rebre un diploma i una distinció per la seva aportació al club.

Els reconeixements d’aquesta temporada van ser per l’equip Viu Molins de l’Associació Futbol Sala Molins de Rei; Miquel Sánchez Canals i Marià Pujol Massó (Club Basquetbol Molins de Rei 2015); el grup benjamí Verd-i-Blanc (secció d’handbol femení del Club Esportiu Molins de Rei 2015), equip Sènior A (secció d’handbol masculí del Club Esportiu Molins de Rei 2015, secció hoquei).

Escola d’hoquei patins (Club Esportiu Molins de Rei 2015); equip Benjamí A (Club Futbol Atlètic Incresa Molins); equip sènior Femení (Club Futbol Sala Molins 99) i Gerard Blum, jugador del Benjamí A (Club Futbol Sala Molins 99); Berta Gil, Mariona Pons, Clàudia Rigol i Sara Rius (Club Gimnàs Molins de Rei).

Emilio Cabaleiro, Estefania Molina, Daniel Salvador, Ferran Duran i Pau Pavón (Club de Judo Molins de Rei); Guillem Claramunt, Gerard Gil, Alba Pradell i Marta Álvarez (Club Natació Molins de Rei), equip Infantil de waterpolo (Club Natació Molins de Rei); Carla Saperas i Abril Càliz (Club Patinatge Artístic Molins de Rei).

Equip Infantil Negre (Club Voleibol Molins); equip Benjamí Femení (Molins de Rei CF), equip Infantil Femení (Molins de Rei CF), equip Pre-Benjamí C (Molins de Rei CF), equip Benjamí D (Molins de Rei CF); equip A (Secció Billar Foment Cultural i Artístic), equip B (Secció Billar Foment Cultural i Artístic), i Carles Tuset i Miquel Argemí (Secció Billar Foment Cultural i Artístic).

L’acte de reconeixement també serveix per promocionar l’Esportíssim, un programa d’activitats esportives obertes a tothom que cada mes de juny pren els carrers, places, patis d’escoles i altres instal•lacions públiques de la vila.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article