Gavà escenifica la majoria absoluta del PSC i Raquel Sánchez ja pot governar en solitari

Política.

Recordar que anteriorment el PSC havia governat amb el recolzament de Ramon Castellano, que a meitat de la legislatura va abandonar CIU per afiliar-se a Demòcrates.
Recordar que anteriorment el PSC havia governat amb el recolzament de Ramon Castellano, que a meitat de la legislatura va abandonar CIU per afiliar-se a Demòcrates.

En el seu discurs, Sánchez ha fet referència a la decisió expressada a les urnes el passat 26 de maig: “Reprenc aquest camí encetat fa cinc anys amb la millor companyia, amb la seguretat i l’orgull de saber i fer saber que som un gran equip, homes i dones treballadores, honestos, responsables i lleials, amb valors i principis ferms al servei de Gavà i la seva gent”.

I ha expressat el seu reconeixement més sincer al conjunt de regidors i regidores de la Corporació amb qui s’ha compromès a treballar “per bastir ponts sempre que sigui possible i fer del diàleg i la paraula l’eina per la construcció col•lectiva del progrés a Gavà. Els dic que la representació i la fortalesa que ens atorga la majoria absoluta no anirà en detriment de la voluntat de diàleg i d’arribar a consensos”.

L’alcaldessa també ha refermat el seu compromís de dedicar el nou mandat “a complir els nostres compromisos, el nostre programa, però també, insisteixo, a incorporar d’altres enfocaments que segur l’enriqueixen”.

Així, ha anunciat que aviat arrencarà el procés d’elaboració del Pla d’Actuació Municipal “un pla participat i participatiu, perquè el que fem a la nostra ciutat sigui entès com a obra de tots i, per tant, responsabilitat de tothom de fer-ho perdurar”. I ha afegit que la transparència i el retiment de comptes que han convertit Gavà en un referent estatal, “seguiran formant part de l’ADN d’Ajuntament”.

Raquel Sánchez ha avançat que la gran prioritat del seu govern serà donar resposta als nous reptes d’una societat digitalitzada, d’una nova economia, de l’amenaça del canvi climàtic així com del difícil accés a l’habitatge i de l’envelliment de la població. “Hem de fer front a tot això però sense perdre la nostra identitat, la nostra essència i per sobre de tot garantint els drets i la igualtat d’oportunitats."

I finalitzava, "hem de garantir que Gavà continua sent una ciutat acollidora, cuidadora, cohesionada, equilibrada i atractiva per a generar oportunitats, però una ciutat feta a mida de les persones”.

L’alcaldessa ha esmentat els grans projectes que determinaran la Gavà del futur, com ara el progressiu desenvolupament del barri de Ponent, el sector productiu ambiental dels Joncs, el nou espai Roca o la Unió de Cooperadors. I també la voluntat de continuar treballant a peu de carrer per donar resposta a les necessitats del dia a dia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article