Molins de rei acull una xerrada sobre les conseqüències econòmiques del Brexit

Economia.

Hi han participat una vintena d’empreses del Baix Llobregat.
Hi han participat una vintena d’empreses del Baix Llobregat.

La sortida del Regne Unit de la Unió Europea tindrà conseqüències importants per les empreses amb interessos a les illes britàniques. I no són poques.

De fet, el Regne Unit és el cinquè país del món amb més vinculacions comercials amb el teixit empresarial català. Per aquest motiu, la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, organitza sessions informatives d’abast comarcal per resoldre dubtes i donar consells a les empreses afectades.

En el cas del Baix Llobregat, la sessió es va fer a la Sala Punt de Comerç de Molins de Rei, i hi van participar una vintena de representants d’empreses.

L’acte va començar amb una salutació de l’alcalde en funcions, Ramon Sànchez, qui va agrair a ACCIÓ aquesta actitud preventiva i d’anticipar-se als escenaris.

A continuació, Claudia Danesi, gerent d’Oficines Tècniques Internacionalització d'ACCIÓ, va detallar els escenaris actuals i les perspectives del Brexit.

Després va arribar el torn de les recomanacions a càrrec d’Alba Lara, gestora de l’Oficina Tècnica Barreres Internacionalització d’ACCIÓ.

I l’acte va acabar amb la presentació de les eines disponibles per fer front al Brexit, i que inclouen un autodiagnòstic en línia i una finestreta d’assessorament i tramitació específica.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article