El PSC obté setze alcaldies, Comuns cinc, ERC quatre, Junts tres, dos pactes multipartits (pel PSC) i l’ Agrupació d’ Electors Cat Torrelles un

Política.

El PSC arrisca pactant amb C’s a quatre municipis, les properes eleccions aquestes localitats diran si aproven o no aquesta fórmula.
El PSC arrisca pactant amb C’s a quatre municipis, les properes eleccions aquestes localitats diran si aproven o no aquesta fórmula.

El mapa ha deixat nous companys de viatge, destaquen els pactes de PSC amb C’s a Cervelló, (amb un espectacle lamentable dels taronges, cridant i insultant al portaveu d’ ERC quan prenia possessió de l’ acta com es pot veure al vídeo), Sant Esteve Sesrovires (multipartit, en concret 4 partits, PSC, C’s, AraSES i Sesrovires en Comú.), Sant Vicenç dels Horts i Sant Andreu de la Barca, als socialistes no els ha tremolat el pols a l’ hora de pactar amb els del partit taronja.

El PSC governarà a; Abrera, Castelldefels (multipartit), Castellví, Cornellà, Esparreguera, Esplugues, Gavà, Molins de Rei, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant just, Vallirana i Viladecans. Els socialistes mostren fortalesa i se’n porten la meitat de les alcaldies de la comarca.

En segon lloc els Comuns han aconseguit 5 alcaldies, una d’ elles el Prat per majoria absoluta, la resta amb pactes o en minoria, aconsegueixen alcaldies a La Palma de Cervelló, Olesa, Pallejà i Sant Coloma de Cervelló.

Per la seva banda els republicans assoleixen quatre alcaldies, tres per majoria simple, Collbató Corbera i El Papiol, a Sant Feliu gràcies a un pacte amb els Comuns, ERC governarà un any i els altres tres anys l’ alcaldia passarà a mans dels Comuns.

La fórmula Junts, assoleix tres alcaldies, una absolutíssima, Martorell, i governarà per majora simple on ha estat fent fins ara, a Begues i Sant Climent. L’ Agrupació d’ electors CAT Torrelles, governarà però amb el recolzament de JxC.

Ciutadans va “muntar el pollo” al consistori de Cervelló.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article