Abrera i Esparreguera s’ apunten a les “bibliopiscines” i Castelldefels a la “biblioplatja”

Cultura.

Crear nous lectors i associar la lectura amb el temps de lleure són els principals objectius d'aquests serveis d'estiu.
Crear nous lectors i associar la lectura amb el temps de lleure són els principals objectius d'aquests serveis d'estiu.

Les biblioplatges i bibliopiscines ofereixen als banyistes materials per a tot tipus d'edats i interessos: novel•la curta, còmics, contes, revistes i diaris, un tipus de document que permet la lectura ràpida.

També s'ofereixen activitats com ara tallers, xerrades i narracions de contes i, en alguns casos, també accés al servei Wi-Fi. Per utilitzar tota aquesta oferta, l'usuari només ha de presentar algun document que l'identifiqui.

Els dies i horaris de les bibliopiscines i biblioplatges varien segons el municipi, la majoria comencen entre mitjans de juny i principis de juliol.

A Abrera els horaris i serveis són els següents; De l'1 de juliol al 31 d'agost de dilluns a divendres Juliol: 16:00 a 20:00 h .Agost: 11 a 13 h 17 a 19 h Bibliopiscina Piscina Municipal d'Abrera C/ Església, 18. Consulta de premsa, llibre infantil, còmics i revistes.

Per la seva banda Esparreguera; obre del 25 de juny al 30 d’agost de dilluns a divendres d’11.30 a 18 h, Bibliopiscina Piscina Municipal d’Esparreguera C/Llobregat, 22. Consulta de llibres infantils, novel.les, revistes i diaris.

Castelldefels ja és un clàssic i es pot gaudir de la lectura en un espai com la platja; de l'1 de juliol al 30 d'agost de dilluns a divendres de 17.30 a 21 h, Biblioplatja Parc del mar s/n al costat del C/11. Consulta de premsa diària. Consulta i préstec de novel•les, contes infantils i revistes. Préstec de música i DVDs. Jocs i activitats d’animació a la lectura.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article