El Parlament rep diumenge la Flama del Canigó de mans de la canalla de Corbera per encendre les fogueres dels Països Catalans

Cultura.

Com ja és tradició des del 1980, el Parlament farà la rebuda institucional del foc a mans de la canalla i els Gegants de Corbera.
Com ja és tradició des del 1980, el Parlament farà la rebuda institucional del foc a mans de la canalla i els Gegants de Corbera.

El president, Roger Torrent, rebrà, com és tradició, els equips que la porten i els representants d’Òmnium Cultural, entitat que n’organitza l’arribada a Barcelona.

La flama arriba al Parlament des del 1980, any que es va restituir la institució. L’arribada al Parlament del foc que encendrà les fogueres de Sant Joan durant la revetlla és prevista per a les dotze del migdia, i deu minuts després en començarà a l'auditori l’acte de benvinguda institucional.

A més de Torrent, a l’acte hi intervindran Marina Llansana, vicepresidenta d’Òmnium, i Blanca de Llobet, membre de la junta directiva de l’entitat, que llegirà el missatge de la flama del 2019, enguany signat per l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell.

Un cop acabats els parlaments institucionals, la comitiva es traslladarà a la porta principal del palau, on el president encendrà els quinqués que escamparan la flama. L’acte acabarà amb una ballada dels gegants de Corbera de Llobregat davant la porta principal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article