SENFO empresa de serveis que opera al Baix Llobregat i presta el servei d´ atenció a persones dependents deixa abandonats treballadors i usuaris

Salut.

Una reunió al Consell Comarcal per encarar aquest problema, en concret una trobada amb representants de CCOO, del Consell i treballadors.
Una reunió al Consell Comarcal per encarar aquest problema, en concret una trobada amb representants de CCOO, del Consell i treballadors.

Als municipis de menys de 20.000 habitants, aquest servei es proporciona a través del Consell Comarcal, que és l´ ens competent en aquest tipus de prestacions.

El consell s'ha reunit amb els serveis jurídics de l'empresa per tal de trobar una solució i que facin els pagaments de forma immediata a treballadores i treballadors.

A més, contractarà de forma urgent una nova empresa que comptarà amb les treballadores, que han de ser subrogades, per a la realització del servei d'atenció domiciliària a persones en situació de dependència.

Diferents ajuntaments que utilitzen aquests serveis, van tenir coneixement dels problemes que patia el personal de l'empresa i immediatament es va reunir amb els afectats per conèixer de primera ma la seva situació laboral.

Posteriorment es va contactar amb el Consell Comarcal per saber quines accions s'estaven duent a terme per garantir la continuïtat del servei i alhora interessar-se per la situació dels treballadors i treballadores de SENFO.

El passat 21 de juny hi va haver una reunió entre el Consell Comarcal, els treballadors de l'empresa i els sindicats per buscar una sortida a aquesta situació que posa en perill els llocs de treball de la plantilla i també el servei que aquests treballadors i treballadores presten.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article