Torna la iniciativa del Liceu “Òpera a la fresca” a 13 municipis del Baix Llobregat per apropar aquest gènere a la ciutadania

Cultura.

Cada vegada més municipis apunten aquest esdeveniment a les seves agendes.
Cada vegada més municipis apunten aquest esdeveniment a les seves agendes.

A partir de les 21.30 del divendres 27 de juny s’iniciarà la connexió amb el Canal 33 i a partir de les 22 hores i fins a les 0.30 hores, es farà la retransmissió de l’òpera de Giacomo Puccini que ara s’està representant en el Gran Teatre del Liceu.

El Gran Teatre del Liceu, en la seva tasca de promoure i potenciar la cultura, té vocació d’expandir i difondre la seva activitat operística i musical per tot el territori sota el Projecte Social del Liceu.

“Liceu al Territori” és el projecte per apropar el Liceu i l’òpera per tot Catalunya perquè els ciutadans vinguin al Liceu a fi efecte de potenciar El Liceu de Tots.

Liceu a la Fresca és el projecte catalitzador del Liceu al Territori que mobilitza a més d’un centenar de poblacions amb una única finalitat: la cultura operística.

El gran interès suscitat en les seves primeres edicions a Catalunya ha permès veure que aquest era un model d’èxit i ha permès també que aquest any s’expandeixi aquest projecte a la resta del territori espanyol. Un total de 165 municipis viuran en directe a l’aire lliure Il trovatore de Verdi, un increment del 36,3% respecte l’edició de 2016 amb La bohème.

Els llocs concrets on es podrà gaudir de l’ òpera al Baix Llobregat, (normalment a pantalles gegants), són els següents, BEGUES, PÀRQUING ANTIC GOULA, CASTELLDEFELS, PARC DE LA MUNTANYETA, CERVELLÓ, PARC DE LA TIMBA, COLLBATÓ, CASINET (NUCLI HISTÒRIC), CORBERA DE LLOBREGAT, PESSEBRE VIVENT, EL PRAT DE LLOBREGAT, CÈNTRIC ESPAI CULTURAL.

 LA PALMA DE CERVELLÓ, TEATRE ALIANÇA PALMARENCA, OLESA DE MONTSERRAT, PLAÇA NOVA, SANT CLIMENT DE LLOBREGAT, PLAÇA LLUÍS COMPANYS -PLAÇA DE LA VILA.

 SANT ESTEVE SESROVIRES, PATI ESCOLES VELLES, SANT JOAN DESPÍ, PLAÇA CATALUNYA, SANT SANT ANDREU DE LA BARCA, PLAÇA FEDERICO GARCÍA LORCA I VALLIRANA AL PARC DELS OCELLS.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article