El nou cartipàs de Molins de Rei crea tres grans àrees Serveis Centrals Promoció de la Vila i Economia Serveis a les Persones i Sostenibilitat i Territori

Política.

Xavi Paz signant el decret d’ alcaldia.
Xavi Paz signant el decret d’ alcaldia.

Cada àrea, a excepció de l’Àrea de Serveis a les Persones, estarà dividida en dos àmbits i cada àmbit comptarà amb diverses regidories.

Els projectes estratègics del mandat com la reforma de la Carretera, la nova residència per a la Gent Gran i la reforma del Palau dels Requesens estaran supervisats directament des d’alcaldia.

Les regidories canvien respecte al mandat anterior, per un costat es creen les noves regidories d’Assumptes Europeus, (Dis)capacitat i, finalment, Convivència, Ciutadania i Voluntariat.

Per altra costat també s’agrupen algunes regidories, com Atenció Ciutadana, Serveis Jurídics, Contractació, Sistemes de la Informació, Gestió documental i Arxiu i Serveis Generals al voltant de la regidoria de Serveis Centrals. També s’agrupen Comunicació, Transparència, Participació i Integritat en una sola regidoria.

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha manifestat que “amb aquesta estructura complim amb els compromisos adquirits amb la ciutadania i, al mateix temps, focalitzem els esforços i recursos en aquelles assumptes i col•lectius que són prioritaris”.

D’altra banda, Xavi Paz també ha mostrat la seva “absoluta confiança en la capacitat del nou govern en aquesta nova etapa plena de reptes” però també ha afegit que “continuarà treballant per poder tenir un govern encara més fort quan abans millor”.

La llista de regidors i regidories és la següent: Xavi Paz Alcalde, Jèssica Revestido Serveis Socials Gent Gran Convivència, Ciutadania i Voluntariat Solidaritat i Cooperació Feminisme i LGTBI Moviments Veïnals El Canal i Pont de la Cadena.

Àlex Herrero Via Pública i Serveis Municipals Obres i Llicències Sostenibilitat Empresa Turisme La Carretera, Ainoa García Presidenta d’Àrea de Serveis a les Persones, Comunicació, Transparència, Participació i Integritat Educació Cultura (Dis)capacitat Infància i famílies Ocupació i formació L’Àngel, Can Graner i Bonavista-El Mas.

Miguel Zaragoza President d’Àrea de Sostenibilitat i Territori Seguretat Ciutadana i Protecció Civil Urbanisme Economia i Finances Patrimoni Serveis Centrals Barris de Muntanya i Les Conserves.

Laia Castellana Assumptes Europeus Salut Pública Joventut El Centre i Riera Bonet, Pep Puiggarí President d’Àrea de Serveis Centrals, Promoció de la Vila i Economia Comerç, Mercats i Consums Fira Esports Habitatge Mobilitat La Granja i La Pau-Riera Nova

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article