El PSC malgrat tindre majoria absolutíssima incorpora a En Comú Movem Cornellà al govern

Política.

El temps dirà si aquest acord és sincer per part de Balmón o hi ha estratègia política al darrere.
El temps dirà si aquest acord és sincer per part de Balmón o hi ha estratègia política al darrere.

Els grups municipals del PSC i En Comú Movem Cornellà (ECMC) han subscrit un acord de govern per al mandat 2019-2023, pel qual els dos regidors d’En Comú s’incorporen a l’organigrama polític del govern municipal de l’Ajuntament de Cornellà, juntament amb els catorze regidors socialistes.

Aquest organigrama distribueix les responsabilitats del govern en vuit àrees, cadascuna al càrrec d’un regidor, més quatre regidors adscrits amb responsabilitats específiques, segons el decret signat per l’alcalde, Antonio Balmón (PSC).

Cal destacar que, de cara a potenciar el desenvolupament sostenible de la ciutat, l’àrea de Presidència incorpora la direcció de programes estratègics i de futur com són el projecte de transformació mediambiental Cornellà Natura, el Pla Comunitari de Sant Ildefons, el Pla Integral de Fontsanta, així com la Guàrdia Urbana i les competències sobre seguretat pública, transport i mobilitat.

Respecte de l’anterior organigrama, es posa l’accent en les polítiques d’atenció a les persones i, així, s’han creat les àrees específiques de Participació Ciutadana, Polítiques Comunitàries, i Comerç i Turisme, i es reorganitzen algunes atribucions entre els vuit regidors d’àrea.

Antonio Martínez Flor (PSC) exercirà la responsabilitat de Primer tinent d’alcalde, i quatre regidors més també han estat designats com a tinents d’alcalde: Emilia Briones (PSC), Sergio Fernández (PSC), Rocío García (PSC) i Claudio Carmona (ECMC).

En la seva intervenció durant el ple d’investidura, l’alcalde, Antonio Balmón, va destacar el seu compromís amb el desenvolupament de les principals polítiques públiques de progrés per transformar Cornellà, i plantejant que era la seva voluntat obrir-se a un diàleg continu amb el conjunt de la ciutadania i formar àmplies aliances cíviques i socials.

Per la seva banda, el cap de llista d’ECMC, Claudio Carmona, va mostrar la seva disposició a construir, sumar i parlar amb tothom, per tal de participar i influir per millorar la ciutat de Cornellà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article