Els Premis Nacionals de Cultura 2019 s’ entregaran al Teatre L'Artesà del Prat

Cultura.

Serà el primer gran acte que acollirà el remodelat Artesà.
Serà el primer gran acte que acollirà el remodelat Artesà.

Amb aquests premis, lliurats pel CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts) es reconeixen entitats i personalitats que han destacat pel seu treball en el món de les lletres, el patrimoni, les arts visuals, la música, la cultura popular i la gastronomia catalanes.

El Teatre L'Artesà del Prat de Llobregat acollirà dijous vinent, 4 de juliol, al vespre l'acte de lliurament de la 44ena edició dels Premis Nacionals de Cultura 2019.

La cerimònia serà presidida pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra; acompanyat pel president del CoNCA, Carles Duarte; l'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler; i la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga.

El nom de les quatre entitats i sis personalitats que rebran el premi es va fer públic el passat mes de març. Maria Bohigas, Jaume Cabré, el Col•legi d'Arquitectes de Catalunya, la Federació d'Ateneus de Catalunya. 

Litterarum Móra d'Ebre - Fira d'espectacles literaris, Josefina Matamoros, el Museu de Lleida, Clara Peya, Josep Ponsatí i Carme Ruscalleda rebran la màxima distinció catalana en l'àmbit cultural.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article