La 5ª Shopping Night de Molins de Rei i la Nit de Tapes del Mercat Municipal s’han tornat a superar

Societat.

La bona acollida de la Shopping Night la consolida definitivament en el calendari local.
La bona acollida de la Shopping Night la consolida definitivament en el calendari local.

Tot i les altes temperatures, la nit del comerç de Molins de Rei ha tornat a omplir els carrers, les places i els establiments comercials de la vila fins passada la mitjanit.

El programa d’activitats i les ofertes del comerç local han tornat a ser un bon incentiu per a centenars de persones que han compartit la nit del dissabte.

Tot i que inicialment 146 establiments s’havien inscrit per participar en l’activitat, a darrera hora s’han sumat alguns participants més fins a superar el llindar dels 150 establiments locals, entre bars, restaurants, parades del mercat i botigues. L’any passat la xifra registrada va ser lleugerament inferior (144 establiments).

També va assistir molta gent a les diferents propostes que van tenir lloc en els dos escenaris habilitats a la plaça de Catalunya i al carrer Carril, així com a les diferents carpes amb DJ’s.

Tant l’Ajuntament com la resta d’organitzadors, el BOTMOL i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, valoren molt positivament el resultat d’aquesta cinquena edició de la Shopping Night i del Mercat de Tapes si bé ja han anunciat que de cara a la futura edició volen introduir canvis per fer l’activitat encara més atractiva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article