El Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona visita Torrelles per parlar dels pròxims reptes del poble

Política.

El Delegat signant al llibre d’ honor del municipi.
El Delegat signant al llibre d’ honor del municipi.

L’alcalde Ignasi Llorente, el primer tinent d’alcalde Eduard García i el regidor José Gallardo van rebre Juli Fernàndez, i la Cap de l’Oficina, la Sra. Gemma Espanyol.

Durant la trobada, es van tractar diversos temes d’interès municipal centrats en l’objectiu de preservar el model actual de poble, els representants torrellencs van demanar al delegat territorial suport i col•laboració amb els principals reptes de la pròxima legislatura.

Com són la defensa de la pagesia com a element vertebrador del territori local, el projecte d’equipaments i d’ordenació de Can Coll i la necessitat que el Pla Únic d’Obres i Serveis contempli equipaments bàsics per a Torrelles tant en l’àmbit esportiu com educatiu.

Així mateix, es va acordar la convocatòria d’una Junta Local de Seguretat per a la pròxima tardor, per tal de tractar més específicament aquest àmbit. Finalment, es va visitar la Masia de Can Coll i la zona escolar, així com el projecte de biomassa i les explotacions forestals locals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article