Enxampats robant material per un valor de quasi 250.000€ a l’ aeroport del Prat

Societat.

Aquests actuen de manera ràpida un cop realitzen el furt i abandonen ràpidament l’aeroport amb cotxe particular, transport públic o taxi.
Aquests actuen de manera ràpida un cop realitzen el furt i abandonen ràpidament l’aeroport amb cotxe particular, transport públic o taxi.

La detenció va tenir lloc divendres 5 a la nit quan els agents de paisà van detectar els dos homes, que acumulen nombrosos antecedents, a l’avinguda Paral•lel i els van identificar.

Fruit de la identificació, els agents van constatar que els investigadors de la Unitat d’Investigació de l’Àrea de Seguretat de l’Aeroport havien emès una ordre de detenció d’aquestes dues persones pel robatori d’una bossa de mà a un representant de joies amb objectes valorats en 237.000 euros.

Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Sants- Montjuïc han detingut dos homes, d’origen italià i serbi, per la seva presumpta relació amb la sostracció d’una bossa de mà amb objectes valorats en 237.000 euros de l’interior d’un vehicle estacionat al pàrquing de la Terminal 2 de l’aeroport del Prat.

Els fets van passar el passat 30 de juny, cap a les 21.30 hores de la nit, quan la víctima es trobava a l’aparcament descarregant el seu cotxe quan se li van apropar dos homes i el van distreure amb l’objectiu de sostreure-li la motxil•la que portava amb 5.000 euros, un ordinador portàtil, un disc dur, ulleres de sol i un mostrari de joies.

A partir del visionat de les imatges gravades per les càmeres de seguretat de la instal•lació, els agents van identificar els autors dels fets que van resultar ser uns delinqüents habituals que actuen a l’aeroport.

El modus operandi utilitzat per aquests dos homes consisteix en distreure a les víctimes quan estan carregant o descarregant el seu vehicle.

Els autors que realitzen aquests furts no porten cap equipatge i en cas de portar-lo solen ser bosses grans, buides i de fàcil obertura on poden amagar els objectes sostrets.

Acostumen a actuar en grup coordinadament i mantenint el contacte visual i comunicant-se per telèfon mòbil o bé amb gestos per tal de marcar les possibles víctimes.

Un dels autors distreu a la víctima dient-li que el vehicle que acaba de llogar té algun desperfecte i amb aquesta excusa la distreu mentre un segon l’aprofita aquesta distracció per sostreure allò que pugui dur la víctima en aquell moment. I una vegada han aconseguit l’objectiu marxen en un vehicle.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article