Sant Vicenç dels Horts aprova una convocatòria de 126.000 euros de subvenció per a entitats locals amb projectes culturals

Societat.

La Junta de Govern Local va aprovar una convocatòria de 126.000 € en ajudes a entitats locals amb projectes culturals.
La Junta de Govern Local va aprovar una convocatòria de 126.000 € en ajudes a entitats locals amb projectes culturals.

Concretament, la subvenció és per “donar suport a activitats que tinguin com a objectiu el foment i la difusió d’activitats i programes de caire social en l’àmbit de la cultura per a l’any 2019”.

En els propers dies, la convocatòria es publicarà al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i a la Base de Datos Nacional de Subvenciones.

El termini de presentació de sol•licituds serà de 10 dies a comptar de l’endemà de la data de publicació d’aquesta convocatòria en ambdós organismes.

Amb aquesta ajuda de 126.000 euros es vol contribuir a “dinamitzar la vida cultural del municipi, millorar la cohesió social de la ciutat i promoure el teixit associatiu”, entre d’altres finalitats. 30.000 euros per entitats de Joventut i Infància.

D’altra banda, també es va donar a conèixer la resolució de la convocatòria d’ajudes per a entitats de Joventut i Infància. Així, es va aprovar definitivament l’atorgament de 30.000 euros a repartir entre les entitats següents: • Fundació Trab.or – Centre Diari Sant Josep • Fundació Maria Auxiliadora • A. E. Roc d’Oró • Centre d’Esplai Flor de Neu • Casal Infantil i Juvenil El Quijote

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article