El Baix Llobregat la segona comarca que més rendiment treu del programa “Accelera el Creixement”

Economia.

47 empreses van rebre els diplomes acreditatius.
47 empreses van rebre els diplomes acreditatius.

Aquest programa, promogut per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació i PIMEC, té com a objectiu que les pimes obtinguin un pla de creixement i d’acció de la seva empresa i les eines de suport per realitzar-lo.

Les pimes que hi han participat són empreses amb voluntat d'invertir en el seu creixement, amb tres treballadors o més i cinc anys de vida, que tenen el centre de decisió ubicat a la demarcació de Barcelona.

En aquestes set edicions ja han passat pel programa 347 empreses. Per comarques, aquestes provenen majoritàriament del Vallès Occidental (27%), Baix Llobregat (19%) i Vallès Oriental (15%), tenen una mitjana de 20 treballadors/es, desenvolupen la seva activitat al sector industrial (57%) i facturen de promig 3 milions d’euros.

La bona valoració dels participants i els resultats satisfactoris han fet que, juntament amb PIMEC, continuï el programa en noves edicions.

El passat dimarts 2 de juliol es va realitzar la selecció de les noves 50 pimes que seran les participants a la vuitena edició del programa que s’iniciarà el proper setembre.

El vicepresident de PIMEC, Miquel Camps, s’ha mostrat satisfet pels resultats d’aquest programa i ha assenyalat que «contribueix d’una manera directa al creixement del nostre teixit productiu».

En aquest context, ha posat de manifest la importància de la col•laboració publicoprivada per donar suport al teixit empresarial, especialment les pimes, «ja que suposa un impuls que es tradueix en competitivitat i en la creació de llocs de treball de qualitat».

Per la seva banda, la diputada de Promoció Econòmica i Ocupació en funcions de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens, ha posat en valor la tasca realitzada pels 98 Centres Locals de Serveis a les Empreses que «durant l’any 2018 han atès 36.000 empreses, ajudant a la creació de més de 3.300 noves empreses i més de 4.300 llocs de treball».

Recasens, ha posat l’accent en la importància del «teixit productiu vinculat amb el sector industrial, atès que 20 de les 47 empreses que han participat en aquesta edició es dediquen a aquest sector».

Empreses distingides a la setena edició del programa al Baix Llobregat i l’Hospitalet: CAFÈ SAM Sant Andreu de la Barca, CAVIAROLI, SL, Esparraguera, CIABBATTA ARTESANS DE PA, SL Sant Joan Despi, LASER PROJECT DIGITAL SL, Hospitalet de Llobregat, SINATER, El Prat de Llobregat, SMART BABY, Castelldefels, NAGUISA, Sant Just Desvern, TALLERES JIMENEZ ARIAS, SA Sant Joan Despi i TECNOLOGIA VETERINARIA I MÉDICA Molins de rei.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article