Comença la comercialització del sector residencial Llevant de Viladecans

Societat.

Surt a la venda un primer lot de quatre parcel•les amb més de 15.000 m2 de sostre per construir-hi 190 habitatges, 106 dels quals amb diferents règims protegits.
Surt a la venda un primer lot de quatre parcel•les amb més de 15.000 m2 de sostre per construir-hi 190 habitatges, 106 dels quals amb diferents règims protegits.

L’Institut Català del Sòl inicia la comercialització del sector residencial Llevant de Viladecans, en una primera fase l’INCASÒL treu a la venda un lot de quatre parcel•les per 7.870.320,64 euros.

Les parcel•les 1, 2, 3 i 4 del sector Llevant tenen una superfície global de 4.296,88 m2, 15.140 m2 de sostre, per construir-hi 190 habitatges, 106 dels quals amb diferents règims de protecció oficial.

En aquesta comercialització es donarà prioritat als sol•licitants que es comprometin a promoure habitatges de lloguer en tot o part de la superfície de la qual siguin adjudicataris, aquells promotors interessats en adquirir el lot de parcel•les poden presentar les seves instàncies fins al proper 16 de setembre.

El sector Llevant de Viladecans té una superfície de 26,6 hectàrees on s'hi podran construir 2.956 habitatges, això el converteix en el nou eixample de la ciutat, connectant altres àrees fins ara fragmentades com són Oliveretes-Torrent Fondo i Laminación Baja.

L'INCASÒL és propietari d'un total de 13 parcel•les on podrà promoure 907 habitatges distribuïts de la manera següent: 270 habitatges en règim lliure, 637 habitatges en règims protegits, 398 en règim general, 79 en règim especial, i 160 en règim concertat.

L'INCASÒL té previst desenvolupar directament 163 dels habitatges protegits previstos al sector Llevant, que seran destinats a lloguer assequible, la comercialització dels terrenys s'efectua per fases.

Després d'aquest primer lot de quatre parcel•les que es comercialitza conjuntament, l'INCASÒL preveu treure a la venda dues parcel•les més durant el darrer trimestre de l'any, destinades a cooperatives i fundacions d'habitatge que podran construir fins a 203 pisos amb diferents règims de protecció oficial. I la resta de terrenys propietat de l'INCASÒL és previst que es comercialitzin durant el primer semestre del 2020.

La urbanització d'aquest sector està previst iniciar-la durant el primer trimestre de 2020 i l'administració actuant és SPM VILADECANS MEDITERRÀNIA, S.L, una societat empresarial amb capital íntegrament de l'Ajuntament de Viladecans.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article