8 ajuntaments del Baix Llobregat Nord aproven les accions del Programa per a empreses i emprenedors “Fem Xarxa, Fem Empresa” 2019-2020

Emprenedors., Economia.

“Fem Xarxa, Fem Empresa” arriba a la 6a edició amb més recursos econòmics i humans destinats a les empreses i emprenedors del Baix Nord.
“Fem Xarxa, Fem Empresa” arriba a la 6a edició amb més recursos econòmics i humans destinats a les empreses i emprenedors del Baix Nord.

Els recursos són per oferir assessories especialitzades en els àmbits econòmic, fiscal i financer, i per programes de Mentoring i acompanyaments a empreses que tinguin com a màxim 3 anys de creació.

Igualment, aquesta edició organitzarà un Networking empresarial entre tots els emprenedors i empreses participants del Programa, a més d’usuaris dels centres locals de serveis a les empreses (CLSE) dels 8 ajuntaments del Conveni.

Totes les accions del Programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” són gratuïtes, i es pot accedir a elles fins al 31 de març de 2020 contactant amb el Departament de Promoció Econòmica de l’ajuntament corresponent.

El Programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” va començar a l’any 2014 amb l’idea de donar resposta conjunta a les empreses i emprenedors dels 8 ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat - Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-. També participa en el Programa la Diputació de Barcelona i el Fons Social Europeu.

La iniciativa estrella del programa destinada a premiar i reconèixer l’esforç emprenedor i l’activitat empresarial al territori és el "10è Concurs Iniciatives Empresarials Baix Llobregat Nord".

Aquest any s’incorpora el premi a la millor parada de mercat, ja que és un comerç significatiu que requereix un reconeixement independent del comerç tradicional. L’esperit emprenedor dels estudiants de quart de l’ESO, batxillerat i cicles formatius també tenen el seu premi.

Les Inscripcions són fins al 4 d'octubre, i el lliurament de premis el 21 de novembre al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell, tota la informació així com les inscripcions es poden consultar a documents adjunts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article