ERC alerta que el pacte entre JxC i PSC a Castellví de Rosanes “augmenta un 73% les retribucions dels membres del Govern”

Política.

Les dedicacions i règim retributiu es van aprovar per set vots a favor de l’equip de govern i dos en contra de Fem Poble (ERC).
Les dedicacions i règim retributiu es van aprovar per set vots a favor de l’equip de govern i dos en contra de Fem Poble (ERC).

El Consistori comptarà amb 19 àrees, la responsabilitat de les quals es reparteix entre els set regidors i regidores de l’equip de govern – inclòs l’alcalde.

A banda, s’ha aprovat al ple el règim de sessions d’aquest òrgan, que avança 30 minuts l’horari d’inici respecte del mandat passat, les juntes de govern no pateixen variació.

La distribució de les regidories entre els electes que formen l’equip de govern d’Endavant Castellví (PSC) i Junts per Castellví queda com segueix: Adrià Camino (alcalde): àrees d’Innovació i desenvolupament social, i de Comunicació, noves tecnologies i transparència.

José Cara: àrees d’Urbanisme i infraestructures, Comerç i indústria i Promoció Econòmica. Joan Carles Almirall: àrees de Serveis bàsics municipals externalitzats, Hisenda, Educació i Recursos Humans.

Teresa Mínguez: àrees de Cultura i festes, Turisme i associacions i Joventut i gent gran. Victoria Castellanos: àrees d’Igualtat i diversitat sexual i de gènere, Benestar social i Serveis municipals. Amalia Sánchez: àrees de Territori i medi ambient i de Salut. M. Carmen Pérez: àrees de Seguretat i Participació Ciutadana.

Durant el ple, el grup municipal de Fem Poble va trobar adient que Igualtat tingués regidoria pròpia i va indicar que trobaven a faltar la regidoria d’Esports –que suggerien vincular amb Salut- i proposaven una àrea de promoció agrària.

La sessió es va cloure amb l’aprovació de les dedicacions, règim retributiu i indemnitzacions dels electes per al present mandat, que presenten canvis respecte del període anterior, "per tal de tenir una major presència dels regidors i regidores de l’equip de govern a l’Ajuntament per millorar la resposta a les necessitats ciutadanes, tant les del dia a dia com en matèria de planificació," segons que va explicar l’alcalde.

El règim de dedicacions i retribucions és el següent: Adrià Camino Fideu (alcalde, dedicació aprovada del 75%, però amb presència efectiva a l’Ajuntament tota la jornada): 28.000 euros bruts/anuals.

Teresa Mínguez Busom (regidora, dedicació del 100%): 21.000 euros bruts/anuals. Joan Carles Almirall Sánchez (regidor, dedicació del 50%): 10.500 euros bruts/anuals. Victoria Castellanos Núñez (regidora, dedicació del 49%): 10.290 euros bruts anuals.

La resta de regidors i regidores de l’Ajuntament cobraran indemnitzacions per assistència a òrgans col•legiats. Per sessió, els imports aprovats són els següents, per assistència a ple: 150 euros/sessió, per assistència a junta de govern: 410 euros/sessió, i per assistència a comissió especial de comptes: 150 euros/sessió.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article