La Policia Local d’ Olesa no troba indicis de presumptes enverinaments de gossos a un solar

Societat.

L’ Ajuntament recomana que no es difonguin a través de les xarxes socials rumors no confirmats.
L’ Ajuntament recomana que no es difonguin a través de les xarxes socials rumors no confirmats.

La Policia Local no ha trobat cap indici ni ha rebut cap denúncia relacionada amb presumptes enverinaments de gossos a un solar d’Olesa, tal i com ha denunciat públicament l’Associació Animalista d’Olesa (ADO) a través de les xarxes socials.

Després que ADO es posés en contacte amb el Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Olesa per comunicar que li havien arribat veus sobre possibles casos d’enverinament al solar ubicar entre els carrers Jaume de Viver, Barcelona i el camí de Vilapou (al barri de la Central), des de la Policia Local s’ha inspeccionat el solar en diferents ocasions i no s’ha trobat cap indici ni cap component perillós.

Tampoc han rebut cap denúncia sobre un possible enverinament, i posats en contacte amb les veterinàries locals, també de la rodalia i amb l’hospital veterinari d’Òdena, aquestes han manifestat a la Policia Local que no han atès cap cas sospitós de ser un possible enverinament.

Posats en contacte amb el cos de Mossos d’Esquadra, també els han manifestat no haver rebut cap denúncia al respecte, per tant, cap dels cossos policials competents ha confirmat cap cas d’enverinament de gossos en aquest solar d’Olesa.

De tota manera, la Policia Local mantindrà especial cura en la vigilància de la zona, i des de Medi Ambient s’avançarà a aquesta setmana la neteja planificada al solar.

Des de la Policia Local aconsellen a la ciutadania que, si qualsevol persona té indicis sobre aquest o qualsevol altre fet delictiu, informi i, si s’escau, presenti denúncia immediatament al cos policial.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article