Lliurat el 45è Premi Margarida Xirgu impulsat per Molins de Rei a Mercè Managuerra

Cultura.

Aquest es va lliurar dilluns a l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.
Aquest es va lliurar dilluns a l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

El premi és un reconeixement a la interpretació que va fer l'actriu del personatge Shylock a l'obra de William Shakespeare 'El mercader de Venècia', estrenada el passat mes de febrer a la Sala Versus Glòries de Barcelona.

Managuerra va rebre l'Anell Xirgu de la mà de l'actriu Imma Colomer, premiada en l'edició de l'any passat, i ha descobert la placa en el seu honor a la Ronda de les Actrius de la plaça Margarida Xirgu.

Coincidint amb el 50 aniversari de la mort de Margarita Xirgu, aquest any també s'han lliurat els Anells Xirgu a les actrius guardonades en les primeres edicions del premi que no disposaven de l'anell.

El guardó està inspirat en la tradició del teatre Isabelí en què l'actor que es retirava lliurava un anell a un actor jove com a continuador del seu art.

El Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu és una iniciativa de l'Associació Associació Dramàtica de Barcelona amb el suport de l'Ajuntament de Molins de Rei, l'Institut del Teatre de Barcelona i la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article