Infraestructures i Mobilitat assoleix un compromís per estudiar l'ampliació del recorregut interurbà fins al PI però cap sobre la integració de Vallirana a la zona 1

Societat.

La reunió evidentment ha sigut cordial, però sense arrencar cap compromís.
La reunió evidentment ha sigut cordial, però sense arrencar cap compromís.

El representant de la Generalitat ha evitat cap compromís sobre l’entrada de Vallirana a la zona tarifària 1 i ha comentat que aquest demanda passa per a la incorporació del municipi a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i per tant emplaçava als partits que treballin per aconseguit aquesta integració.

L’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, amb els regidors de l’equip de govern Oscar Suñé i Jordi Urrea, així com amb els regidors d’ERC, Albert Isidro, i de Vallirana Ets Tu, Jordi Roca, s’han reunit amb Isidre Gavin, secretari d’Infraestructures i Mobilitat, tot i que inicialment s’havia sol•licitat la reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

La resta de representants dels partits a l’oposició al consistori municipal no ha pogut assistir a la reunió. La reunió tenia com a principal objectiu demanar a la Generalitat el seu compromís per a la inclusió del Vallirana com a zona tarifària 1 però l’únic compromís aconseguit a la reunió ha estat l’estudi per part de la Generalitat de perllongar el recorregut de les línies interurbanes a Vallirana fins al Polígon Industrial.

Tanmateix s’ha informat del projecte T mobilitat que vol ser un nou sistema tarifari del transport públic que en regularitzi els preus. Un projecte que inicialment està previst per al 2021

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article