CCOO del Baix Llobregat es compromet i torna a demanar un compromís per reforçar la concertació i el diàleg social a la comarca

Societat.

CCOO continua demanant que els valors de la identitat baixllobregatina continuï associada a drets, llibertats democràtiques, cohesió i equitat social.
CCOO continua demanant que els valors de la identitat baixllobregatina continuï associada a drets, llibertats democràtiques, cohesió i equitat social.

Segons Josep M. Romero, secretari general del primer sindicat de la comarca: “Un cop acordada pels agents socials i econòmics del territori la estratègia de desenvolupament econòmic inclusiu i sostenible, apostem per seguir fent comarca i perquè aquesta sigui un agent polític actiu i dinàmic. Entenem que un dels grans reptes que tenim es fer front a la precarietat laboral en un context de salaris massa baixos.”

El Baix Llobregat ha de reforçar “una idea de model productiu que permeti crear ocupació de qualitat, estable i amb drets per la ciutadania. Apostem perquè el nou equip de govern que encapçalarà l’Eva Martínez doni continuïtat i reforci el diàleg social que s’ha de traduir en impulsar decididament polítiques industrials, formació professional i educació i dinamitzar de forma proactiva que els consells de salut i educació comarcals“.

CCOO farà pressió “per tal de desenvolupar un catàleg unificat de clàusules socials i mediambientals a la contractació pública de la comarca, de demanda de polítiques que afavoreixen la mobilitat sostenible i l’economia verda i, que es presti una especial atenció a l’evolució del sector de l’automoció, que dona feina a més de 150.000 persones a la nostra comarca, i que està en una etapa de transformació tecnològica immediata i vertiginosa.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article