El balanç del Sónar 2019 a l'Hospitalet es tanca amb 80 telèfons mòbils sostrets i diferents tipus de droga detectada

Societat.

És molt important per a la recuperació del mòbil en cas de sostracció conservar els números d'IMEI o la caixa original on consta.
És molt important per a la recuperació del mòbil en cas de sostracció conservar els números d'IMEI o la caixa original on consta.

Mossos d'Esquadra de la comissaria de l'Hospitalet van detenir, el dissabte 20 de juliol, dues dones, de nacionalitat colombiana, de 24 i 31 anys, com a presumptes autores d'un delicte de furt de telèfons mòbils en el recinte del Sónar 2019 a l'Hospitalet de Llobregat.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 05:00 hores de la matinada, quan els agents es trobaven realitzant tasques de prevenció a l'interior del recinte del festival Sónar 2019 a l'Hospitalet de Llobregat.

A la sortida del festival, els agents de paisà del grup de delinqüència urbana (GDU) van observar dues dones que, en veure una unitat de l'ARRO uniformada, van modificar el seu rumb per tal d'esquivar-la. Per aquest motiu van decidir identificar-les, moment en el què les dones van mostrar una actitud molt nerviosa i poc coherent.

Els agents van trobar en l'escorcoll 23 mòbils de gamma alta, 380€ en efectiu amagats, i unes peces metàl•liques petites que serveixen per extreure targetes SIM amb l'objectiu de que si els hi intervé la policia, no es pugui localitzar els propietaris dels telèfons.

Des del divendres, qual el Sónar va obrir les seves portes, s'han detingut 25 persones, concretament 13 persones el divendres a la nit i 12 persones la nit del dissabte. D'aquestes detencions, 20 han estat com a presumptes autors de delictes de furt i 5 per salut pública.

Durant tot el dispositiu s'han recuperat un total de 80 telèfons mòbils i s'han intervingut uns 1.300 euros en efectiu, diferents formats de venda de substàncies estupefaents (cocaïna, cannabis, MDMA), entre les quals destaquen 85 pastilles d'èxtasi (MDMA) i una ampolla de vidre de cocaïna líquida.

Les persones que habitualment es dediquen a robar mòbils, normalment intenten, un cop sostret el telèfon, extreure la targeta SIM, per tal de dificultar el rastre i localització del seu propietari legítim.

Per saber quin número d'IMEI té un telèfon mòbil, només cal marcar al teclat *#06# Per tal de poder retornar els telèfons cal que aquelles persones que els hi hagin sostret presentin denúncia a qualsevol comissaria de Mossos d'Esquadra aportant el número d'IMEI del telèfon sostret.

En cas que a algú hagi estat víctima d'un furt durant aquest cap de setmana al festival SÓNAR, pot presentar denúncia a qualsevol comissaria dels Mossos d'Esquadra, i es poden posar en contacte amb la comissaria de l'Hospitalet, carrer Teide 99-100 de l'Hospitalet de Llobregat o al telèfon 934131300.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article