Unanimitat al ple municipal de Sant Vicenç dels Horts en l’ àmbit educatiu

Política.

El Ple va estar marcat pel consens polític,  quinze dels punts portats a l’assemblea del consistori van aprovar-se per unanimitat.
El Ple va estar marcat pel consens polític, quinze dels punts portats a l’assemblea del consistori van aprovar-se per unanimitat.

A la primera sessió plenària del mandat es va aprovar el conveni de col•laboració amb la Generalitat per desplegar el Pla Educatiu d’Entorn fins al curs 2022-23.

Sant Vicenç dels Horts és un dels cinc municipis catalans en què el Govern de la Generalitat impulsarà un pla pilot per ampliar els plans educatius d’entorn més enllà de l’educació obligatòria, fins als vint anys.

Entre els recursos disponibles a nivell local amb la posada en marxa d’aquest nou disseny del Pla Educatiu d’Entorn (PEE), destaca la incorporació de tècnics d’integració social així com la figura d’un assessor en llengua i cohesió social.

Encara en l’àmbit educatiu, a la sessió plenària també es va ratificar per unanimitat el conveni de col•laboració entre l’Ajuntament, la Fundació Jaume Bofill, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Generalitat per continuar amb el projecte Magnet.

Des d’aquest curs, l’Escola La Guàrdia tira endavant un projecte educatiu centrat en robòtica i noves tecnologies, ho fa amb l’assessorament de la UPC, que durarà tres cursos.

Per altra banda, la proposta de l’agrupació SOM Sant Vicenç per crear un Consell de Ciutat al municipi no va tirar endavant. PSC, Cs i SVHCP van votar-hi en contra i el regidor no adscrit, Carlos Gómez, s’hi va abstenir. Van votar-hi a favor els vuit regidors i regidores de Junts x Sant Vicenç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article