'Petó i adéu' nova zona d'aparcament puntual a l'escola Salvador Espriu de Sant Feliu

Societat.

La capital del Baix Llobregat es suma a aquesta iniciativa.
La capital del Baix Llobregat es suma a aquesta iniciativa.

El nou curs escolar s'iniciarà a l'escola Salvador Espriu amb un nou espai d'aparcament puntual que facilitarà l'accés i recollida dels infants.

L'Ajuntament inicia a principis de la setmana del 22 de juliol les obres per arranjar la zona situada a la cantonada entre el carrers de Sant Joan i d'Anselm Clavé.

L'objectiu és habilitar aquest espai com a aparcament de tipus 'Petó i adéu', que permetrà pares i mares parar els seus vehicles i acomiadar-se dels infants de manera ràpida i ordenada.

Amb aquesta actuació l'Ajuntament vol facilitar una zona d'estacionament durant un període limitat de temps, en la línia d'altres actuacions similars, com la que es va fer a la plaça de Catalunya, i d'altres que s'estan projectant a la ciutat.

Aquestes actuacions se sumen al treball del Consell d'Infants en la creació dels nous camins escolars, per millorar la seguretat dels infants, com el que ja existeix al pg. Nadal.

El pressupost de les obres és de 48.397,74 euros IVA inclòs, es preveu que el nou estacionament 'Petó i adéu' estigui operatiu coincidint amb l'inici del curs escolar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article