Dues alcaldesses i dos alcaldes del Baix Llobregat tindran cartera al govern de la Diputació de Barcelona

Política.

L'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible serà un dels principals eixos del mandat.
L'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible serà un dels principals eixos del mandat.

Cal destacar que seran de segon perfil, el govern estarà format per nou àrees i quatre vicepresidents, Jaume Collboni, Carmela Fortuny, Ferran Mascarell i Núria Parlon, el cervelloní Josep Ramon Mut portaveu d ERC Cervelló i President del seu grup a la Diputació, serà l’ únic representant del Baix Llobregat amb dret presencial a les juntes de govern des de l’ oposició, és a dir, amb veu però no amb vot.

El nou govern, encapçalat per la presidenta Núria Marín, comptarà amb Jaume Collboni (PSC-CP) com a vicepresident primer; Carmela Fortuny (Junts) com a vicepresidenta segona; Ferran Mascarell (Junts) com a vicepresident tercer; i Núria Parlon (PSC-CP) com a vicepresidenta quarta i diputada delegada per les Polítiques de Participació, l'Agenda 2030 i els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

El Ple extraordinari d'aquest dimarts també ha aprovat la creació de les nou àrees executives en què s'estructurarà el govern de la Diputació de Barcelona aquest mandat i les que tenen accent baixllobregatí són les següents.

Àrea de Presidència, encapçalada per Núria Marín (PSC-CP) i amb l'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz (PSC-CP), com a diputada adjunta i delegada per a les Relacions Internacionals.

Àrea de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns, que presidirà l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz (PSC-CP), amb Rubén Guijarro, regidor a l'Ajuntament de Badalona (PSC-CP), com a diputat adjunt de Recursos Humans, i l'alcalde de la Llagosta, Òscar Sierra (PSC-CP), com a diputat adjunt de Serveis Interns.

Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar, que dirigirà l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret (PSC-CP), i l'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca (PSC-CP), serà el diputat delegat de Salut Pública i Consum.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article