El conseller d'Educació visita Corbera per interessar-se pel seu projecte educatiu i en les obres d'ampliació de l'Escola Cau de la Guineu

Societat.

L’ ampliació de l’ Escola és una demanda que ha mobilitzat a tota la ciutadania durant anys.
L’ ampliació de l’ Escola és una demanda que ha mobilitzat a tota la ciutadania durant anys.

Després de la visita el Conseller ha explicat que “aquí fem una ampliació molt potent de l’escola, que està en l’inici i que durarà tot el curs, però que no interfereix en l’escola antiga perquè continuarà a ple rendiment, i que permetrà disposar de tots els espais que necessita i treure dos mòduls prefabricats que ara hi ha al pati”.

Prèviament, ha visitat l’Ajuntament i s’ha reunit amb l’alcaldessa, Montserrat Febrero. El titular d’Educació ha manifestat que es tracta d’una visita per conèixer les obres de reforma, adequament i millora que està duent a terme el Departament aquest estiu, coincidint amb el període no lectiu escolar, arreu del territori: “Aprofitant que estem a finals de juliol, hem visitat una de les més de 370 obres que estem fent aquest estiu a Catalunya de magnitud molt diferent”.

Pel que fa a la reunió amb l’alcaldessa, Josep Bargalló ha destacat que Corbera “té una orografia molt complicada que fa que s’hagi de tenir en compte no només el nombre d’habitants sinó aquesta orografia i geografia tan diferent”.

I ha afegit que “hem començat a bastir les bases d’una planificació d’aquest projecte de ciutat, amb l’Ajuntament com a autoritat comunitària i nosaltres educativa, i treballarem colze a colze”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article