Molins de Rei aprova les subvencions a empreses per a la contractació de persones aturades

Economia.

Molins de Rei continua impulsant la lluita contra l' atur.
Molins de Rei continua impulsant la lluita contra l' atur.

També es van aprovar les dues festes locals pel municipi de Molins de Rei per l’any 2020. Seran el dilluns 1 de juny (Pasqua Granada) i el dimarts 29 de setembre (festa major Sant Miquel), com ve sent tradicional al municipi.

Cal destacar l’aprovació de la modificació del Pressupost General per a l’exercici 2019 amb la incorporació d’un total de 943.798,36€. Aquest increment del pressupost permetrà indemnitzar als veïns de Sant Pere Romaní per valor de 125.000€, expropiar a ADIF els terrenys del costat de l’estació per un valor de 500.000€, realitzar obres de millora a l’espai públic per valor de 80.000€ i dur a terme reparacions al mercat municipal per un total de 23.000€.

Finalment, el Plenari es va donar per assabentat de l’aprovació de diferents convenis, el d’execució del Programa SEFED entre la Fundació INFORM i l’Ajuntament de Molins de Rei per a l’any 2018-2019.

Convenis amb les 4 associacions empresarials de Molins de Rei, i el conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Molins de Rei i el Consell Comarcal del Baix Llobregat en el marc d’Ateneus Cooperatius.

I l’adhesió al Conveni entre l’Administració General de l’Estat, a través del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme (Direcció General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa) i la Diputació Provincial de Barcelona, amb l’Ajuntament de Molins de Rei per a l’establiment de Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) integrats a la Xarxa CIRCE.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article