La Policia Local d’ Esparreguera aposta per la sostenibilitat i incorpora un vehicle híbrid

Societat.

Es tracta d'un turisme de la marca Toyota Prius + Hybrid que es destinarà a patrullatge ordinari en substitució d’un altre que havia esgotat la seva vida útil.
Es tracta d'un turisme de la marca Toyota Prius + Hybrid que es destinarà a patrullatge ordinari en substitució d’un altre que havia esgotat la seva vida útil.

Per a la nova incorporació s'ha optat per un model més sostenible i eficient en resposta a la mesura prevista en el Pla de Mobilitat Urbana per a adequar les emissions de gasos d’efecte hivernacle causades per la mobilitat a la normativa vigent.

El vehicle s’ha adquirit amb un contracte de rènting a través de l’Acord marc de mobilitat sostenible de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

El nou vehicle té el distintiu ambiental ECO de la DGT i compta amb les prestacions necessàries per a les diverses tasques que realitza el cos policial.

A més, està proveït d’un aparell desfibril•lador que permet socórrer a una persona en cas que es trobi en aturada cardiorespiratòria, el cost del turisme, adquirit mitjançant un sistema de rènting a 48 mesos, és de 48.171,36 euros. El servei inclou manteniment, reparacions, revisions i l'assegurança del vehicle.

Aquesta adquisició respon a la mesura P50 del Pla de Mobilitat Urbana que proposa considerar criteris ecològics en la renovació de la flota de vehicles municipals.

En aquets sentit, l'Ajuntament disposa també d’un turisme híbrid per a l’administració general, dos vehicles elèctrics Goupil per a transportar les illes emergents de recollida de residus i una bicicleta elèctrica per al desplaçament dels treballadors del Servei d’Esports.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article