L’Ajuntament de Molins de Rei signa un conveni amb Òxford School Idiomes per becar a 12 joves dels Instituts

Societat.

Està previst que el conveni es renovi el curs 2019-2020 i que s’ampliï fins a 15 joves.
Està previst que el conveni es renovi el curs 2019-2020 i que s’ampliï fins a 15 joves.

L’alcalde de Molins de Rei, Sr. Xavi Paz; i l’administrador d’Òxford School Idiomes, Sr. Adolf Sanz Monfort, van signar el conveni per becar a joves de Molins de Rei.

A l’acte també hi va assistir la regidora d’Educació, Sra. Ainoa Garcia. Aquest conveni ha permès a 12 joves d’institut amb recursos limitats, estudiar anglès com a activitat extraescolar el passat curs 2018-2019, la beca està destinada a estudiants de primer d’ESO.

Per accedir a les beques, els instituts fan una proposta i una comissió social formada entre Òxford School, els instituts i l’ajuntament aproven l’assignació de beques, per determinar el nivell els estudiants passen una prova inicial.

Aquesta és una iniciativa altruista d’Òxford School que té per objectiu posar a l’abast dels joves l’aprenentatge d’angles, un objectiu compartit per l’Ajuntament de la Vila que en paraules de l’Alcalde Xavi Paz, “Fomentar el coneixement de l’anglès és per a nosaltres una prioritat i celebrem aquesta iniciativa d’Òxford School que demostra el seu compromís social amb els joves del nostre municipi”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article