Millores a la C243c que uneix Martorell amb Terrassa

Societat.

Foto Facebook “Punto Información Usuarios C-243c”.
Foto Facebook “Punto Información Usuarios C-243c”.

El projecte inclou altres millores al llarg de la carretera C-243c, també als termes de Martorell, Castellbisbal, Rubí i Terrassa; en aquest sentit, cal remarcar la implantació d’un separador de flux mitjançant franja central vermella entre els dos sentits de la circulació per reforçar la seguretat viària en un tram de sis quilòmetres, com la que ja va ser executada l’estiu passat en el tram final de la carretera.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat les obres de millora de l’accés de la carretera C-243c a la urbanització de Ca n’Amat (Ullastrell.

La remodelació de l’accés permetrà afavorir la seguretat i la comoditat en els moviments d’entrada i sortida a aquest nucli mitjançant la construcció de dos nous carrils centrals. Els treballs compten amb un pressupost de prop d’1 MEUR i tindran un termini d’execució de sis mesos.

Actualment, l’accés a Ca n’Amat de la C-243c --carretera que uneix Terrassa i Martorell-- no disposa de carrils d’incorporació i sortida i està format per dues illetes que separen el trànsit d’entrada i de sortida a la carretera, en un sentit o en l’altre de la circulació.

Per millorar la seguretat viària en aquest punt i facilitar la canalització del trànsit, Territori i Sostenibilitat ha previst la remodelació de l’accés, situat al quilòmetre 8,6.

Les obres que ara comencen consistiran en l’eixamplament de la calçada per a formar dos carrils centrals per als girs a l’esquerra. L’actual intersecció en forma de T es remodelarà tot creant un illot central que permeti els canvis de sentit, tot modificant les illetes existents. Aquesta actuació comportarà l’arranjament de tot l’entorn i el trasllat de la parada d’autobús actual en el sentit Terrassa.

D’altra banda, també es modificarà l’encreuament de la C-243c amb la carretera B-151(de Castellbisbal a Terrassa) per a donar la possibilitat als vehicles en direcció Martorell de fer un canvi de sentit. L’actuació es complementa amb els treballs d’adaptació dels elements de drenatge, l’execució de tres murs i la disposició de la senyalització vertical i horitzontal corresponents, juntament amb les barreres de seguretat i l’abalisament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article