Fomento es marca octubre per obrir la variant de Vallirana

Societat.

Sembla que aquesta vegada serà possible inaugurar una estructura cabdal per la economia del Baix Llobregat.
Sembla que aquesta vegada serà possible inaugurar una estructura cabdal per la economia del Baix Llobregat.

Dimarts es va celebrar la reunió de la Comissió de Treball per a la Variant on es va informar amb detall de la reunió mantinguda el dijous 25 per part dels representants municipals amb el cap de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya i responsable de les obres de la Variant, Lluís Bonet.

En aquesta reunió es va informar dels problemes que hi ha hagut amb Endesa per la connexió d’unes línies de mitja tensió, una a cada sortida dels túnels.

La de la zona del Xipreret ja està operativa, mentre s’està a l’espera de la connexió amb la línia de la zona de la Vall d’Arús, les proves definitives als túnels s’han de fer amb aquestes línies.

Està previst que aquestes proves es facin durant el mes d’agost i a principi de setembre se’n pugui fer una valoració, si els resultats de les proves són positius, es preveu que la variant podria entrar en funcionament a finals de setembre o principi d’octubre.

La data queda supeditada als resultats de les proves, aquestes afecten la seguretat, la il•luminació, la ventilació (amb un complet sistema de turbines i ventiladors), i els sistemes de control i alarmes.

Cal tenir en compte que els túnels de la variant són dels més preparats de la xarxa de carreteres de l’Estat i que permetran la circulació de transport de productes perillosos pel seu interior.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article