Desqualificat el cartell guanyador del concurs de cartells de la Festa Major 2019 de Molins de Rei

Societat.

El dimecres 31 de juliol, l’organització de la Festa Major va rebre l’avís que el cartell guanyador d’enguany podia incomplir les bases del concurs.
El dimecres 31 de juliol, l’organització de la Festa Major va rebre l’avís que el cartell guanyador d’enguany podia incomplir les bases del concurs.

Les bases del concurs de cartells publicades al web municipal (http://www.molinsderei.cat/la-vila/festes-i-tradicions/festa-major) especifiquen que l’obra ha de ser original, concretament diuen;

"1. Objecte del concurs a. Presentació d’idees originals pel concurs de cartells de la Festa Major de Sant Miquel de Molins de Rei. b. Caldrà que la idea sigui original i no sigui reproducció total o parcial d’altra o altres obres ja executades o en execució, de temàtica lliure relacionada amb Molins de Rei i la Festa Major."

La participació en el concurs de cartells pressuposa l’acceptació de les condicions de participació establertes, i, donat l’incompliment detectat del punt 1.B, l’organització de la Festa Major (Regidoria de Cultura) ha fet la pertinent consulta al jurat del concurs de cartells de la Festa Major de Sant Miquel 2019 per a resoldre la situació.

El jurat ha acordat la desqualificació del cartell proclamat guanyador presentat públicament el passat dilluns 29 de juliol i revocar el premi corresponent.

Des de l’organització de Festa Major i el jurat del concurs es lamenta aquest contratemps, i ha decidit proclamar guanyador del concurs al segon classificat, el nou cartell de Festa Major es farà públic avui mateix, divendres 2 d’agost.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article