32 persones van trobar feina al Prat gràcies al Programa 30 Plus

Societat.

El Programa 30 Plus està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.
El Programa 30 Plus està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.

Durant els mesos de juliol i agost d'aquest any, el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat finalitza el període de contractació del Programa 30 Plus 2018, havent fet possible la contractació de 32 persones desocupades de 30 anys o més, mitjançant subvencions públiques de les que s’han pogut beneficiar 26 empreses locals.

Són dones el 56% i el 44% homes, un 56% tenen entre 30 i 45 anys i un 44% són majors de 45, destaca el nivell d’estudis mitjans dels i les participants amb un 53%, percentatge superior al d’estudis superiors, que és del 31%, i de les persones participants sense estudis, que és d’un 16%.

Quant a les dades de les empreses locals participants cal subratllar que la major part d’elles són micro empreses, amb un 66%, per davant de les PIME amb un 44%.

Pel que fa als sectors empresarials, destaquen el sector del comerç i l’hostaleria amb un 28% cadascun d’ells, seguits del sector de la indústria i la construcció amb un 12%, i el 5% restant de diferents sectors (missatgeria i transport, neteja industrial, gestió inmobiliaria, sanitari i activitats artístiques).

En totes les categories queden incloses les empreses d’economia social i cooperatives. Per poder donar continuïtat al programa, l’Ajuntament del Prat, i en concret l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, han iniciat una nova edició del 30 Plus 2019, amb la que s’obre de nou la possibilitat de beneficiar-se d’aquest ajut a la contractació a partir del proper 2 d’agost.

Per a més informació sobre aquests ajuts, podeu contactar amb l'equip del programa a través del correu electrònic 30plus@elprat.cat, trucant al telèfon 93 478 68 78 o dirigint-vos presencialment al Centre de Promoció Econòmica, c. Moreres, 48.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article