El delegat del Govern visita El Papiol i anuncia que els municipis tornaran a rebre ajuts del PUOSC per al finançament d'obres i serveis

Política.

Les convocatòries del PUOSC es financen amb les aportacions de la Generalitat i en els programes específics, de les diputacions catalanes.
Les convocatòries del PUOSC es financen amb les aportacions de la Generalitat i en els programes específics, de les diputacions catalanes.

El delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández, s’ha reunit dilluns al matí amb l’alcalde del Papiol, Joan Borràs, i amb el primer tinent d’alcalde, Jordi Bou.

A banda de que el delegat està fent una ronda per tots els municipis de la província per conèixer les noves alcaldies, en concret al Papiol a parlat de la reactivació dels ajuts als municipis del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i de com se’n podria beneficiar el Papiol.

El Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) té com a objecte les inversions en obres i serveis de competència municipal i, preferentment, les de caràcter mínim, adreçades a aquests ens beneficiaris: ajuntaments, EMD i consells comarcals.

El PUOSC s’estructura en un programa general (on hi ha garantida una subvenció mínima per a cada ens) i un programa específic de la Generalitat i es preveuran uns programes provincials a càrrec de les diputacions catalanes.

Es preveu que durant els propers mesos hi hagi la convocatòria per al PUOSC 2020-2024, a la qual els ens locals podran presentar-se per a sol•licitar els ajuts

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article