ERC Viladecans distribueix les seves pròpies regidories de barri “per fiscalitzar al govern municipal”

Política.

Arxiu: L’objectiu és distribuir les tasques de seguiment i control de les polítiques locals, d’una banda, i millorar la interlocució amb la ciutadania, de l’altra.
Arxiu: L’objectiu és distribuir les tasques de seguiment i control de les polítiques locals, d’una banda, i millorar la interlocució amb la ciutadania, de l’altra.

Esquerra pretén consolidar una estructura de treball que permeti al grup municipal tenir coneixement del que succeeix a la ciutat i capacitat d’interacció eficaç amb els diversos col•lectius i barris, en línia amb ser una eina útil per a la ciutadania.

L’objectiu és continuar configurant al llarg d’aquest mandat “una alternativa real de model de ciutat, com a segona força al Ple que lidera l’oposició al govern local (PSC+Comuns).”

La portaveu municipal d’ERC Viladecans, Bàrbara Lligadas, justifica la mesura perquè “tenim un projecte alternatiu per Viladecans, que té en compte tots els barris. No volem una ciutat a dues o tres velocitats, cal recosir els diversos nuclis i garantir la igualtat d’oportunitats, de forma equitativa i equilibrada, sense oblidar ningú."

Amb la distribució de barris entre els cinc regidors, "assumim un compromís amb tots i cadascuns dels veïns i veïnes de la ciutat, visquin on visquin, fins a finals de mandat. Perquè volem ser una eina útil a la ciutadania durant els propers quatre anys, que pugui recórrer a nosaltres davant qualsevol necessitat o problemàtica i per això posem totes les facilitats al nostre abast”.

D’altra banda, els republicans també oferiran a partir d’aquest mes de setembre atenció presencial al despatx municipal de la Torre Modolell, setmanalment i amb cita prèvia, per facilitar a la ciutadania una via de contacte on poder recórrer davant les seves inquietuds, propostes o queixes pel funcionament de la ciutat.

Els veïns poden contactar a través dels propis regidors d’ERC o per mitjà del correu electrònic viladecans@esquerra.cat , la configuració resultant és:

• Bàrbara Lligadas: membre del Consell de Districte III i regidora del Casc Antic. Interlocució amb tots els barris com a portaveu del grup municipal. blligadasm@viladecans.cat i 671 63 41 04

• Myriam Moysset: membre del Consell de Districte I. Regidora de barri de Sales, Vilamarina, avinguda Germans Gabrielistes i Grup Sant Jordi. mmoyssetg@viladecans.cat i 666 43 71 68

• Josep Mumany: membre del Consell de Districte II. Regidor de barri de la Montserratina, Torrent Ballester, Can Ginestar, Mas Ratés i Alba-rosa. jmumanyb@viladecans.cat i 678 601 501

• Judit Moreno: membre del Consell de Districte III. Regidora de barri de l’Hospital-Poblat Roca, Can Batllori, Can Palmer, Can Guardiola i Can Sellarés. jmorenoa@viladecans.cat i 661 50 53 71

• Manel Membrilla: membre del Consell de Districte I. Regidor del Jovent Republicà de Viladecans i regidor de barri del Casc Antic, Eixample, Torre Roja i Campreciós. mmembrillam@viladecans.cat i 677 11 95 03

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article