Esparreguera es cansa del pis de la SAREB ocupat desprès que aquests provoquessin un segon incendi

Societat.

Cap dels habitants d’aquest bloc de pisos no està empadronat a Esparreguera ni és usuari dels serveis socials.
Cap dels habitants d’aquest bloc de pisos no està empadronat a Esparreguera ni és usuari dels serveis socials.

En un comunicat l’ Ajuntament anunciava que a través d’un decret d’alcaldia ha requerit la clausura de l’edifici del Camí Ral a la SAREB, propietària de la finca, després que patís el segon incendi en les darreres setmanes.

L’edifici ha estat precintat de manera provisional amb avís de sancions si no es respecta la prohibició d’accedir-hi. Els tràmits iniciats per l’Ajuntament amb la propietat de l’edifici preveuen l’execució subsidiària de la clausura de la finca si fos necessari.

La policia científica dels Mossos d’Esquadra investiga les causes de l’incendi, declarat a dos quarts de vuit de la tarda i que va afectar diverses plantes de l’edifici.

Les úniques dues persones que es trobaven a la finca en el moment del foc i que varen ser traslladades a l’hospital de Martorell per inhalació de fums, es troben en bon estat.

Els serveis tècnics municipals i els bombers han revisat avui l’estructura del bloc de pisos. L’edifici, que estava ocupat, resta desallotjat i en espera d’autoritzar l’entrada per recuperar pertinences abans de la seva clausura definitiva.

L’incendi declarat a la mateixa finca el passat 26 de juliol va afectar sobretot un dels pisos. El de dilluns, en canvi, va afectar diverses plantes i per a la seva extinció s’hi van desplaçar 9 dotacions de bombers, 2 dels Mossos d’Esquadra i una de la policia local, a banda de tres ambulàncies.

L’avinguda Francesc Marimon, entre el carrer de Tíjola i la carretera de Piera, va restar tallada fins que va acabar tot el dispositiu. L’Ajuntament d’Esparreguera va oferir ahir una reubicació temporal a les persones afectades, que varen rebutjar l’ajut.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article